Waarom gratis lid worden van de Brass in Forte website?

Waarom gratis lid worden van de Brass in Forte website? Brass in Forte geeft de Hafa wereld in Nederland een gezicht en een stem. We houden een vinger aan de pols en zorgen er voor dat jullie wensen en aanbevelingen gehoord worden door de beleidsmakers, bonden en verenigingen.

Om de discretie en privacy van ieder te waarborgen alsmede de fatsoenscode te handhaven is het van belang dat wij op de hoogte zijn van het |verkeer| op de website en zonodig actie te ondernemen indien dit door onze webmaster noodzakelijk wordt geacht. Dit om vervelende en kwetsende berichten te vermijden.

Als lid van de Brass in Forte website kun je dus actief deelnemen en een mening geven over alles wat er binnen maar ook buiten de Hafa-wereld gebeurd. Met buiten bedoelen wij alle zaken die zijdelings te maken hebben met onze en hopelijk jullie passie, de Hafa muziek.

Het lidmaatschap is gratis. Vul dus vandaag nog het aanmeldingsformulier in op deze website. Je ontvangt dan geregeld een voor ons nieuwe vorm van communicatie, de nieuwsbrief, via de e-mail en wordt automatisch op de hoogte gehouden van onze activiteiten.

Let op: gratis lidmaatschap van de website betekent niet dat je automatisch het Brass in Forte magazine ontvangt!

Mocht je geinteresseerd zijn in het magazine van ons, Brass in Forte, geef je dan op, het abonnement op Brass in Forte staat ook los van je lidmaatschap bij de website. Voor slechts euro 36,50 ontvang je het blad 10 keer per jaar in de bus. Klik hier voor een abonnement.


Registratie formulier