Nieuws Workshop social media BBM

Workshop Social Media: Facebook uitgelicht Wil je graag jouw vereniging in de spotlights zetten op Facebook? Afdeling Online van de Brabantse Bond van Muziekverenigingen verzorgt 5 april een workshop over social media en Facebook in het bijzonder.

Wil je alle geheimen weten achter dit medium? De beste strategie bepalen? Als Facebook specialisten helpen ze je om meer over Facebook te leren. Ze geven deze avond praktijkvoorbeelden en toepasbare tips voor muziekverenigingen, uiteraard onderbouwd met een stukje theorie. Natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen. Afdeling Online geeft de workshop op beginnersniveau. Ze leren je om berichten te plaatsen, een Facebookpagina's te onderhouden en te monitoren. Daarnaast rijken ze je tools aan, zodat social media geen verplichting is, maar dat je er net zoveel van gaat houden als Afdeling Online!

De onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: ledenwerving, activiteiten communiceren, meer mensen bereiken, je eigen leden bereiken en meer likes generen. Lijkt je dit leuk? Schrijf je dan in via deze link Kosten: 10 euro per persoon inclusief koffie/thee Locatie: Tilburg (exacte locatie wordt nog bepaald) Tijd: 19:00-22:00

Gerelateerde onderwerpen:

0 reacties
Om een reactie kunnen geven moet u geregistreerd zijn.
Klik hier om gratis te registreren.